Корнелия Нинова играе ролята на асистентка на Гешев.Това обяви в кулоарите

...
Корнелия Нинова играе ролята на асистентка на Гешев.Това обяви в кулоарите
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Нинова играе роля на асистентка на Гешев

" Корнелия Нинова играе ролята на асистентка на Гешев. "

Това разгласи в коридорите на Народното събрание в петък депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в серията от замяна на любезности с Българска социалистическа партия във връзка документите, импортирани от основния прокурор Иван Гешев в Народно събрание по " Барселонагейт " в поддръжка на искането за свалянето на имунитета на Бойко Борисов. Преди това Нинова заяви, че партията ѝ внася план за решение за събаряне на имунитета на водача на ГЕРБ. Тя се оплака и че председателят на Народно събрание Росен Желязков от ГЕРБ затруднява достъпа на националните избраници до предоставените от прокуратурата документи.

Според Манев в последните дни доста хора почнали да играят двойнствена роля.

" Не ви ли прави усещане, че бутонът ENTER (израз на основния прокурор, съгласно който бил предизвестен, че в случай че не си подаде оставката до избран период, ще бъде натиснато въпросното копче като знак на опасност от нелицеприятни разкрития-бел. ред.) работи за Гешев. Г-жа Корнелия Нинова стои, стои и като някой ѝ натисне бутончето, стартира да играе ролята на асистентка на господин Гешев да вземем за пример. Излиза и стартира да развива неговите тези ", разгласи депутатът от ГЕРБ и дефинира Нинова като " извънредно добра парламентарна актриса ".

Той не пропусна да направи и връзка (споменава неведнъж и от други представители на парламентарната му група), че единствено няколко часа след конференцията с късането на оставката от основния прокурор и обвиняванията от негова страна към " лицето Бойко Методиев Борисов ", пристигна решението на Българска социалистическа партия, че няма да даде поддръжката си за държавно управление с първия мандат на ГЕРБ. Нинова отхвърли на няколко пъти да има връзка сред двете събития.

" Имаше ли аргументи всичко това да се случи – да вземат участие в договаряния с нас, да беседват и внезапно да минат на друга позиция и да се включат по сигнали на прокуратурата, допускам на господин Гешев персонално ", попита той, реторично очевидно.

" Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи този човек, някакви записи на лица, свързани, примерно, с огромния за госпожа Нинова въпрос продавани ли са оръжия? Някой комуникирал ли си е с военно-промишления комплекс по нейно време (когато беше вицепремиер и министър на стопанската система в кабинета " Петков "  - бел. ред.), има ли там някакви подозрения ", продължи депутатът със серията от въпроси. 

Според Манев Нинова доста добре знаела правилника за работа с документи в  НС, както и че нито се лимитира, нито се не разрешава на народен представител да се запознае с тях. Той прочете и лист на народните представители, срещнали се с въпросните документи: Тошко Йорданов и Гроздан Караджов – " ИТН " ; Владислав Панев – " Продължаваме промяната-Демократична България " ; Корнелия Нинова и Георги Свиленски – " Българска социалистическа партия за България ".

" Изпълнени са условията, пуснали са документ до ръководителя на Народното събрание, той им е позволи, прочели са документите ", твърди той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР